Hoe vind je de beste kapper van je buurt?

 

Hoe vind je de beste kapper Gouda, Dordrecht, Den Helder, Krobswolde, Krommenie of Tilburg? Dat is soms nog knap lastig, zeker als je nieuw bent in de regio en je daar geen vrienden of familieleden hebt wonen bij wie je advies kunt inwinnen. Wat je kunt doen is eerst even naar Google surfen, als zoekterm intikken ‘beste kapsalon in Gouda’ of gewoon ’kapper Gouda’ en kijken welke salons hieruit rollen. Vervolgens is het een kwestie van de adressen en telefoonnummers noteren en afspraken maken.

 

Checken van de Facebook en/of Google recensies

Maar voordat je lukraak een kapsalon belt – en je dus de kans hebt om een slechte kapper te treffen – is het aan te raden om eerst eventjes naar de eventuele Google en Facebook recensies van de desbetreffende kapper te kijken. Heeft een salon bijvoorbeeld voornamelijk 4 en 5 sterren recensies, dan mag je er vanuit gaan dat deze kapper zijn of haar vak verstaat. Door te kijken naar deze recensies kun je al een eerste schifting maken voordat je daadwerkelijk de telefoon oppakt om een afspraak in te plannen.

 

De websites

Maar wacht nog heel even met bellen. Er is namelijk nog iets dat je eerst kunt doen. Je bent nu op een punt aangekomen dat er nog maar een paar salons over zijn. Nu is het zaak om eens naar hun websites te kijken. Staat de site vol spelfouten en is er geen touw aan vast te knopen? Of ziet alles er gelikt uit? Hoe een website eruit ziet, wilt natuurlijk niet zeggen hoe een kapper uiteindelijk knipt, maar het zegt ook niet helemaal niks. Kijk ook gelijk naar de verschillende behandelingen die de kapsalon doet.

 

Neem een afbeelding mee

Heb je eindelijk een kapper uitgekozen? Proficiat. Daarna is het zeer belangrijk om ongeveer te weten wat je qua kapsel wilt. Het is daarom aan te raden om een plaatje van een kapsel mee te nemen, zodat jullie samen kunnen kijken of het iets voor je is.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.