Gelnagels blijven minstens twee weken en vaak langer mooi

Gellak bestaat uit een vloeistof en een poeder en wordt gebruikt voor het plaatsen van gelnagels. Na het aanbrengen worden gelnagels uitgehard onder klassieke uv- lampen en nu meer en meer onder LED-lampen. Door fabrikanten van gellak worden vaak extra ingrediënten toegevoegd waardoor sommige bestanddelen worden gedroogd zonder het gebruik van lampen. Gelnagels draag je gemiddeld twee weken en vaak langer. Vanwege hun hoge kwaliteit gebruiken schoonheidsspecialisten vooral gellak met lampen. Dat zorgt voor gelnagels met de beste kwaliteit en de langste levensduur. De grootste keuze gellak vind je ongetwijfeld in een nagelgroothandel.

Voordelen van gelnagels

Gelnagels zorgen voor veel voordelen. Ze zijn duurzaam en behouden lange tijd hun kleur. Gelnagels zijn ook minder broos en breken dus moeilijker af. En wat wellicht de meeste vrouwen aanpreekt is de grote keuze gelnagels. Bijna alles is mogelijk zodat kiezen niet altijd makkelijk is. Kies vooraf thuis de kleur en het motief van je nieuwe gelnagels, dat bespaart je veel keuzestress.

Gelnagels plaats je moeilijk zelf

Gelnagels plaatsen is niet makkelijk om ze zelf te plaatse. Het is vakwerk en voor maximaal resultaat laat je het plaatsen van je gelnagels best over aan een geschoolde en ervaren nagelstyliste. Bij het plaatsen van gelnagels worden heel wat materialen gebruikt wat dit soort nagels duurder maakt. Het aanbrengen van gelnagels duurt ook langer. Omdat ze langer meegaan zul je toch goedkoper af zijn met gelnagels.

Gellak verwijderen

​Gellak kun je ook moeilijk zelf verwijderen. Met aangepaste producten van goede kwaliteit is dat zo gebeurd. Zelfs de klassieke nagellakremovers zijn niet opgewassen tegen gellak. Zelfs in producten als aceton duurt het relatief lang voordat de gellak min of meer loslaat. ​Producten van lage kwaliteit verwijderen gellak erg moeizaam. ​Schoonheidssalons die deze minderwaardige producten gebruiken duurt het vaak één uur voor de oude laklaag is verwijderd zonder je natuurlijke nagel te beschadigen. Dat gebeurd veel meer dan je denkt. Bespaar dus nooit op de kwaliteit van de producten wanneer je gelnagels in een schoonheidssalon laat plaatsen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *