Acrylnagels zijn tegenwoordig weer helemaal hip

Acrylnagels Roosendaal hebben een echte comeback gemaakt en zijn tegenwoordig weer helemaal populair. Je vraagt je misschien af wat acrylnagels nou eigen precies zijn? Dit zijn kunstnagels die gemaakt zijn van acryl. Een bolletje vloeibare acryl wordt in de nagelsalon over je eigen nagel aangebracht en in de vorm geboetseerd die jij graag wilt zien. Het is mogelijk om met acrylnagels je echte nagels te verlengen of een andere vorm te geven. Acryl is gemaakt van een poeder dat gemengd wordt met een vloeistof.

Acrylnagels laten zetten

Op het moment dat de acryl op je nagel is aangebracht in de juiste vorm en lengte moet deze goed uitharden. Dit gebeurt meestal onder een uv lamp en het resultaat is een stevige nagel die ook nog eens krasbestendig is. Acrylnagels zijn een stuk minder flexibel en buigzaam dan zogenaamde gelnagels. Je kan in totaal acrylnagels tot vier weken laten zitten en ze hechten zich erg goed aan het oppervlakte van je echte nagel. Je kan ervanuit gaan dat acrylnagels de beste keuze zijn als je opzoek bent naar kwalitatief goede kunstnagels. Het beste kan je ervoor kiezen om acrylnagels in een nagelsalon te laten aanbrengen.

De werkwijze van de manicure

Om te beginnen worden je nagels goed ontvet en gereinigd. Vervolgens brengt men de acryl aan. Als je kiest voor langere nagels dan werkt men met een sjabloon die onder de acryl wordt aangebracht om zo te zorgen dat je de juiste verlenging van je huidige nagels krijgt. Op het moment dat je hele hand klaar is worden de nagels gevijld en onder een uv lamp uitgehard. Als je nog een mooie kleur erop wilt of nail art dan is dit het juiste moment ervoor. Uiteraard kan je ook kiezen voor mooie natural nagels die net echt lijken. Je kan kiezen voor een andere vorm of een langere nagel. Als je andere ideeën hebt dan kan je dat ook bespreken, eigenlijk is alles mogelijk met acrylnagels.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *